www.news4all.org

                                            

Hoofdmenu
Wie is Wim Vogelaar?
Mijn motivatie
Laatste nieuws
Contact
3 pilaren

Mijn UVB lamp
UVB lampen
Sportprestaties en UVB
Vitamine D
77% m.k.o.k.

Natto: Info
natto-shop-inter-burgo
Natto: Zelf maken
Mijn broedstoofRauwe melk: info
Rauwe melk: verkoop
Rauwe melk: vragen

de AMAS test
Farmareuzen-sjoemelen
Gezondheidstips
KWF misleidt NL bev.
Kinkhoest vaccinatie
Mars tegen Monsanto
Mijn correspondentie
Mijn ervaring met tempeh
Straling
Immuun.
Kind en mobieltje.

Vecht voor je vrijheid
Het OVR virus
Foto's
Foto's Barneveld
Foto's Tholen


Marfan
Mazelen
Multiple sclerose
Niet-toxische tumortherapie
Power plate
Superbugs komen er aan
Verbeter geheugen
Voedingsvezels
SlaapproblemenInhoud:

Voordat ik de waarschuwingen i.v.m. de STETZERiZER filters op deze pagina beschrijf (http://www.news4all.org/straling#waarschuwing ) wil ik duidelijk tot uitdrukking brengen dat ik heel tevreden ben over deze filters. Ik ben heel blij dat ik deze filters in 2009 ontdekte. Ik heb toen in mijn huis in Zoetermeer zo'n 20 van die filters verspreid over de stopcontacten in mijn huis opgehangen. Op deze pagina kunt u meer lezen over mijn ervaringen in 2009.

En waarom plaats ik dan toch zo'n grote lap tekst met een ervaringsverhaal over dode kippen op mijn website. Absoluut niet om u nodeloos bang te maken. Maar ik kwam deze situatie met deze kippen tegen en ik wilde u deze ervaring toch niet onthouden. Ik denk dat wanneer je een stel filters in een woning plaats dat je je niet zo snel druk hoeft te maken. Maar wanneer het grootschalig wordt (een kippenschuur met ruim 20.000 kippen) dan is het denk ik erg belangrijk om een deskundig bureau in te schakelen om een veilig plan van aanpak te maken.

Ik wil nog aan de importeur van deze filters hier in NL vragen of zij mij een lijst van erkende instalalteurs willen geven. Die hoop  ik dan binnenkort hier op mijn website te plaatsen.  top       toc       Wat is 'Dirty Electricity'?

In juli 2009 ontdekte ik het begrip 'dirty power' of ook 'dirty electricity'.

Op pagina http://www.asra.nl/html/stetzerizer.html wordt uitgelegd wat 'dirty electricity' is. Daar staat:

 

Ons lichtnet stamt uit de tijd dat de stroomverbruikers aan het 50Hz signaal genoeg hadden, zoals voor lampen en electromotoren. De huidige verontreiniging op het lichtnet wordt grotendeels veroorzaakt door de apparatuur die we daar zelf op aansluiten. Vooral apparaten met een schakelende voeding geven hun hoogfrequente signaal ook vaak af aan het lichtnet. Computers, spaarlampen e.d. zijn hier bekende voorbeelden van.

De mate van verontreiniging is te meten met een tweekanaals oscilloscoop, maar ook met een MicroSurge meter. Deze laatste meet de energie inhoud van hoogfrequente signalen op het lichtnet uitgedrukt in GS-eenheden. Het is raadzaam deze waarde onder de 30 te houden. In een normaal kantoor, school, woonhuis zal deze waarde echter vaak veel hoger zijn.

De meest eenvoudige remedie is dan om STETZERiZER filters in de wandcontactdozen te steken tot de waarde voldoende is gedaald. De filters bevatten componenten die de schommelingen in het lichtnetsignaal dempen boven de 2 kHz.

En hoe kom je nu thuis van deze 'dirty electricity' af?

Door het plaatsen van 15 ï申 20 stetzerizer filters.

Zie: http://www.vitalitools.nl/nl/stetzer/stetzerizer_filter_15_plus_meter.php

 top       toc       Mijn ervaring met de Stetzerizer filters in 2009.

In juli 2009 ontdekte ik het begrip ï申Dirty Powerï申. Ik heb toen een Stetzerizer meter en 20 filters gekocht.

Zie: http://www.stetzerizer.eu/en/health.php om te lezen hoe op vele manieren de gezondheid te lijden kan hebben van ï申Dirty Electricityï申.
Op voorgaande pagina wordt ook verwezen naar artikelen die over de gevaren op scholen gaan en ook over hoe die problemen zijn aangepakt.

Toen ik in de zomer van 2009 15 filters in huis had geplaatst bleek kort daarna dat ik problemen kreeg wanneer ik in ruimten kwam waar
blijkbaar voor mij te veel elektromagnetische straling was (plaatsen waar dus geen (of te weinig) filters waren. Gelukkig ben ik er achter gekomen hoe ik van dat probleem weer af kon komen,  n.m.l. o.a. door het eten van rauwe groenten. Daarnaast hielpen ook nog andere dingen. 
Zie voor meer info: http://www.news4all.org/immuun 

 

 

top       toc       De GS waarde kan per huis heel verschillend zijn.

Sinds ik een Stetzerizer meter heb aangeschaft heb ik niet alleen bij mijzelf hier in huis gemeten maar ook bij diverse andere mensen. En wat blijkt nu, bij de meeste mensen schommelt die GS waarde zo rond de 300 GS. Maar bij mij in huis was die waarde 1000 ï申 1400 GS. Wat bij mij in huis die hoge waarde bijdroeg was het aanstaan van twee PC's. In een PC zitten schakelende elementen (CPU). Door dat schakelen wordt een hoogfrequent signaal (dat is de 'dirty electricity') op het lichtnet gezet. 

De vraag is nu natuurlijk: ï申Hoe zou het met mijn gezondheid gegaan zijn in de afgelopen jaren wanneer ik ook in een huis gewoond zou hebben waar de GS waarde zo'n 300 GS isï申? Ik heb b.v. gelezen dat naarmate je meer bloot staat aan elektromagnetische straling er meer kwik kan loskomen uit je amalgaamvullingen. En amalgaamvullingen had ik behoorlijk wat. Zie: http://www.news4all.org/amalgaam 

In dit artikel kunt u lezen hoe tijdens het bellen met je mobieltje de straling van je mobiel de afgifte van kwik uit je amalgaamvullingen versterkt. Een reden des te meer om met behulp van een UVB lamp je vitamine D niveau zo hoog mogelijk te maken (klik hier). Want vitamine D helpt om gif (b.v. kwik) weer uit je lichaam te krijgen.

Voor u die dit leest is het natuurlijk heel interessant om te weten hoe de GS waarde bij u in huis is. Ik denk dat het met het oog op een goede gezondheid nuttig is om dat te weten. En dan gaat het niet alleen om de GS waarde bij u thuis maar ook om de GS waarde bij u op het werk, d.w.z. op school op kantoor in het ziekenhuis enz enz. top       toc       Metingen die laten zien wat een stetzerizer filter doet.

De volgende foto's laten zien hoe na toevoeging van steeds 1 stetzerizer filter de GS waarde steeds weer een beetje verder zakt.  


Foto 1: Meting zonder filters. De GS waarde is 1975. Dat is een heel hoge waarde. Een waarde die je niet vaak bij iemand in huis aantreft. Deze metingen deed ik niet thuis maar bij iemand anders.

 
Foto 2: Met 1 filter daalt de GS waarde reeds naar 226. Het eerst geplaatste filter laat de GS waarde het meest zakken.

 
Foto 3: Met 2 filters daalt de GS waarde verder naar 150.

 
Foto 4: Met 3 filters daalt de GS waarde naar 113.

 
Foto 5: Met 4 filters daalt de GS waarde naar 070.

 
Foto 6: Met 5 filters daalt de GS waarde naar 061. Achter op de meter staat dat de GS waarde bij voorkeur onder de 50 GS moet zijn.
Nou, met 61 zijn we daar niet ver vandaan. En 61 is toch heel wat beter dan 1975. 

Op de foto staan de filters allemaal vlak bij elkaar. In de praktijk zullen de filters door het hele huis verspreid zijn. Het is te verwachten dat het resultaat dan ongeveer gelijk zal zijn. Alleen denk ik dat de meters gelijkmatig over de metergroepen verspreid moeten zijn. Anders heb je de kans dat niet bij alle metergroepen de GS waarde in dezelfde mate omlaag wordt gebracht.  Maar dat is snel te controleren door met je gestetner meter even door het huis te lopen en zo hier en daar je gestetner meter in het stopcontact te stoppen.top       toc       Waarom zit er een stopcontact op het stetzerizer filter?

Doordat er een stopcontact op het stetzerizer filter zit zou je kunnen denken dat de schadelijke straling van een apparaat (b.v. een spaarlamp) alleen opgeheven wordt wanneer de stekker van de spaarlamp in het stopcontact van zo'n stetzerizer filter zit.  Dat is echter niet waar. De enige reden waarom er een stopcontact op een stetzerizer filter zit is om te voorkomen dat u te veel stopcontacten zou verliezen door het plaatsen van diverse stetzerizer filters in uw huis. Want wanneer veel stopcontacten bezet zijn met een stetzerizer filter, waar moet u dan de stekker van uw lamp insteken? En om overal in huis een stekkerblok op de grond neer te leggen is ook niet echt mooi. Dus dacht de fabrikant: dan is het beter om op het stetzerizer filter een stopcontact te maken.  

Om de werking van een stetzerizer filter heel simpel voor te stellen zou je kunnen zeggen; zo'n filter maakt kortsluiting voor de ongewenste straling maar laat de gewone 220 volt stroom ongemoeid. Op die manier begrijpt u dan dat het voor b.v. de stekker van een spaarlamp niet uitmaakt of die stekker in het stopcontact van het stetzerizer filter zit of in een stopcontact vlak naast het stetzerizer filter.

Op de foto's hierboven kunt u duidelijk zien dat dit zo werkt. Zo ziet u dat de Stetzerizer meter op foto 2 niet het stopcontact van het stetzerizer filter gebruikt maar dat de GS waarde toch is gezakt.  En ook wanneer het stetzerizer filter links op het stekkerblok was geplaatst en de meter rechts op het stekkerblok was aangesloten dan zou dat precies hetzelfde resultaat gegeven hebben.top       toc       Waar komt die 'dirty electricity' in huis vandaan?

En waar kan die 'dirty electricity' nu in huis allemaal vandaan komen? 

Ga naar: http://www.electricalpollution.com/ en klik op de knop: Solutions. Daar kunt u lezen waar 'dirty electricity' allemaal door veroorzaakt kan worden.

Meten met de stetzerizer meter moet je doen wanneer zoveel mogelijk apparatuur aan staat. Denk daarbij ook aan spaarlampen.top       toc       Interessante filmpjes i.v.m. straling op YouTube.

Op YouTube staan ook diverse interessante filmpjes. 

Klik hier voor een aantal TV uitzendingen in Canada. Dit is erg interessante informatie. Deze uitzendingen laten goed zien waar jouw gezondheidsproblemen (gedeeltelijk) vandaan kunnen komen.

   
Part 1: Klik hier. In deze film (en ook Part 2) worden de gezondheidsproblemen getoond die een bepaald type spaarlampen kunnen geven. 
Er zijn twee factoren die bij deze lampen de gezondheidsproblemen veroorzaken:

1) de UV straling. Dit aspect wordt in Part 1 behandeld  en 

2) de 'Dirty Electricity'. Dit wordt in Part 2 behandeld. 

Part 2:  Klik hier. Deze film laat zien dat bepaalde soorten spaarlampen wel 500 GS aan ongezonde elektromagnetische straling kunnen geven. Dus in een ruimte met b.v. 10 spaarlampen kun je dan op 5000 GS zitten terwijl je niet hoger dan 50 GS behoort te zitten. En mensen dan maar niet snappen waarom ze ziek zijn. Ze bezoeken dan artsen en ziekenhuizen. En de artsen snappen maar niet waarom de patiï申nt ziek is. Want artsen vragen nooit of er misschien thuis sprake van straling is. En de Nederlandse overheid (de gezondheidsraad) houd het erop dat straling niet ziek maakt (Dat is/was in ieder geval hun standpunt in het begin van 2012.) 
Part 3: 
Klik hier.

Klik hier (dat is halverwege part 3) om te zien hoe straling problemen kan geven in een stal met paarden.
Part 4:  Klik hier.


Klik hier voor nog meer informatie.

 

top       toc       WAARSCHUWING voor het gebruik van de Stetzerizer filters!!!

Ga niet te snel Stetzerizer filters aanschaffen. En waarom niet? Lees eerst het volgende ervaringsverhaal.

 In de zomer van 2012 had ik een heel gekke ervaring. Ik vertelde tegen een kippenboer met ruim 20.000 kippen allerlei dingen i.v.m. een goede gezondheid. Het gesprek kwam ook op het onderwerp 'straling'. In zijn woonhuis wat gemeten met mijn stetzerizer meter. Zoals in de meeste huizen was de GS waarde niet onder de 50 GS, maar de waarde was ook niet erg hoog. Zo'n paar honderd GS. Nou, dus de boer schaft voor  in huis 1 stetzerizer filter aan. Maar in zijn kippenschuur heeft hij spaarlampen van het type die u hier eerder op de pagina in het filmpje van 'part 2' kan zien. Klik hier om dat filmpje te zien.

De boer heeft 2 rijen met in elke rij zo'n 20 spaarlampen. Aan het begin van elke rij plaatst de boer 1 stetzerizer filter. Dat geeft geen waarde beneden de 50 GS, maar uiteraard helpt een filter altijd wel om de zaak een klein beetje of meer omlaag te krijgen.  

Nou de boer gaat er natuurlijk vanuit dat zijn kippen nog gezonder zullen leven en hopelijk nog meer of nog grotere eieren zullen leggen. 
Maar............dan gebeurt er iets geheel onverwachts. Er gaan van tijd tot tijd steeds enkele kippen dood. Binnen enkele dagen zo'n 300 kippen. De boer peinst zich suf. Want die denkt natuurlijk niet gelijk aan die stetzerizer filters. En die boer maar denken 'wat is er nu anders vergeleken met een paar weken geleden'? En dan plotseling realiseert hij zich dat die filters nieuw zijn. Hij haalt de filters snel weg....en zie daar.....er gaan geen kippen meer dood.top       toc       Waarom nu voorzichtig?

Wanneer kippen kunnen doodgaan als een gevolg van het plaatsen van stetzerizer filters dan kunnen huisdieren en misschien ook wel baby's er last van krijgen en in het ergste geval ervan doodgaan. Nou dat zou verschrikkelijk zijn natuurlijk. Vandaar dat ik graag dit ervaringsverhaal op mijn website zet.top       toc       Hoe kan de dood van de 300 kippen worden verklaard?

Ik ben geen expert op dit gebied en ik heb ook geen dure oscilloscopen om het een en ander bij die boer te gaan meten. Maar ik heb er wel enkele gedachten erover. Die wil ik hier graag vermelden.top       toc       Oneigenlijk gebruik van stetzerizer filters in die kippenschuur.

Ik denk dat er een groot verschil is tussen het plaatsen van een stetserizer filter in een woonhuis en in een bedrijfsruimte (in dit geval een kippenschuur voor 20.000 kippen). De volgende tekening is een soort plattegrond van die kippenschuur. Er zijn twee rijen met spaarlampen te zien. En wat dan gelijk opvalt is dat er aan het eind van elke rij spaarlampen zijn die zo'n 30 a 40 meter verwijderd zijn van de stetzerizer filters. En dat is best een grote afstand natuurlijk. Ik denk dat het dan heel onredelijk is om te verwachten dat wanneer zo'n stetzerizer filter wel 30 of 40 meter verwijderd is van een lamp dat zo'n filter dan nog veel kan doen om de straling van zo'n ver verwijderde lamp minder te laten zijn.

Ik denk dat lampen en filters niet zover van elkaar verwijderd mogen zijn om goed te kunnen werken. In een woonhuis is er een heel andere situatie wanneer er in zowat elke kamer er een stetzerizer filter in een stopcontact zit. De bron (b.v. een spaarlamp) is dan nooit verder dan b.v. 8 meter verwijderd van het stetzerizer filter.
top       toc       Een stetzerizer filter maakt geen schone 220 sinus vorm.

Het zou mooi zijn wanneer een stetzerizer filter de 220 sinus spanning op het stopcontact weer net zo mooi zou kunnen maken zoals die door de elektriciteitcentrale afgeleverd wordt. Ik denk dat dat met een relatief goedkoop filter zoals de stetzerizer filter niet mogelijk is. Met het filter wordt wel getracht om de oorspronkelijke 220 volt  sinusspanning weer zoveel mogelijk terug te krijgen. Maar naarmate de vervuiling op het lichtnet grilliger is zal dat moeilijker zijn om dat voor elkaar te krijgen. En naarmate er dan meer stetzerizer filters geplaatst worden zal het eindresultaat beter zijn, dwz dichter bij de oorspronkelijke schone 220 sinus spanning.

Wanneer u hier meer over wilt weten dan raad ik u aan het verhaal te lezen op: http://cutcat.com/item_images/Stetzerizer%20Presentation.ppt Deze dia presentatie is bijzonder leerzaam. Wanneer u met firefox naar die website gaat dan kunt u die power point presentatie gemakkelijk op uw PC opslaan.

 top       toc       Het is beter om de spaarlampen in de kippenschuur te vervangen.

Het is altijd beter om het stralingsprobleem bij de bron aan te pakken. In de kippenschuur waren de spaarlampen de veroorzaker van de schadelijke elektromagnetische straling. Dus dan kun je beter geen stetzerizer filters plaatsen maar die spaarlampen vervangen door andere lampen die geen schadelijke elektromagnetische straling afgeven en waarvan bekend is dat zulke lampen veilig voor kippen zijn. Ik vermoed dat je dan bij led-lampen uitkomt.top       toc       Stralingsbronnen anders dan spaarlampen.

Naast spaarlampen zijn er ook diverse elektromotoren (b.v. bij een bedrijfje wat naast uw kippenschuur staat) die 'dirty electricity' veroorzaken. Zie voor meer info de hiervoor genoemde dia presentatie.top       toc       Stralingsbronnen die je niet weg kunt nemen (b.v. bij buren).

Je kunt ook met de gestetner meter straling op je lichtnet vaststellen waarvan je niet weet waar het vandaan komt. Het beste is het dan om de zaak te laten onderzoeken en te laten oplossen door een gespecialiseerd bedrijf. Wel is het dan denk ik goed om ook contact op te nemen met je verzekeringsbedrijf. Stel dat een gespecialiseerd bedrijf een foutje maakt en de volgende dag zijn er geen 300 kippen dood maar b.v. 10.000. Het zou vervelend zijn wanneer die schade dan niet gedekt zou worden door uw verzekering. top       toc       Meten op meerdere momenten van de dag/nacht/week.

Met de gestetner meter die op deze pagina genoemd wordt daarmee meet je alleen maar de straling die op dat moment aanwezig is.  Gedurende de dag/nacht/week kunnen apparaten aan en uitgezet worden. Ook bij de buren (b.v. een bedrijf waar van tijd tot tijd allerlei motoren draaien) staan apparaten het ene moment aan en het andere moment uit. Wanneer u dan een gespecialiseerd bedrijf inschakelt dan kunnen zij continue metingen maken van bv een week om te zien hoe de stralingssituatie bij u is. Gebaseerd op die informatie kunnen dan oplossingen worden ingevoerd.top       toc       Wat gebeurt er in het lijf van de kip zodat die dood gaat.

Dat mensen en dieren ziek kunnen worden van elektromagnetische straling is bekend. Maar hoe dat precies werkt is niet bekend. Er zijn wel allerlei theorieï申n over. 

Eï申n daarvan wil ik hier vermelden. Ik vind die theorie best geloofwaardig. Op deze pagina van website www.mercola.com staat o.a.

'Heavy metals can weaken our field through their frequency outputs by modulating compatible frequency components of the body resulting in a weakening of the field thereby causing unhealthy biochemical changes. If you have accumulated toxic metals in your brain, and since your brain is an antenna, you can actually receive more cell phone radiation, which in turn can cause the microbes in your system to overreact and create more potent mycotoxins. Vertaald met google:

' Zware metalen kunnen verzwakken ons vakgebied door hun frequentie-uitgangen door het moduleren van compatibele frequentie componenten van het lichaam wat resulteert in een verzwakking van het veld waardoor ongezonde biochemische veranderingen. Als je verzameld hebt toxische metalen in je hersenen, en omdat je hersenen is een antenne, je kunt eigenlijk meer ontvangen gsm-straling, die op zijn beurt kan leiden tot de microben in uw systeem te overreageren en meer potente mycotoxinen.

 top       toc       Hoe kan een kip doodgaan met 1 gestetner filter?

Een vraag die erg voor de hand ligt  is: Waarom gaat er een kip nu dood wanneer er een gestetner filter is geplaatst. U zult denken, dan wordt het toch alleen maar veiliger. Want de gestetner meter wijst een lagere GS waarde aan. Een verklaring die ik daarvoor heb (als leek) is het feit dat slechts ï申ï申n filter op 20 of 30 meter afstand van een lamp niet erg veel kan doen. Zo'n filter zal (denk ik) wat frequenties door elkaar husselen in een poging de zaak af te vlakken om het signaal een beetje dichter bij de ideale schone 220 sinusvorm te krijgen.    Maar het probleem bij straling is n.m.l. dat de schadelijkheid van elektromagnetische straling niet alleen van de sterkte afhangt van het signaal maar ook van de frequentie en ook nog eens van de vorm van het uiteindelijke signaal. Hoe steiler de flanken van een signaal hoe ongezonder het signaal vaak voor organismen (mensen/dieren) is. 

Wanneer bij elke spaarlamp in die kippenschuur een gestetner filter zou zijn geplaatst dan was er natuurlijk geen probleem geweest. Maar dat zou een onnodig dure oplossing zijn geweest. Zo'n gestetner filter kost zo'n 65 euro per stuk terwijl een led spaarlamp heel wat minder kost (denk ik). Dus dat een kip toch dood gaat ondanks dat de sterkte van de straling minder is zou kunnen komen doordat het zwakkere signaal zodanig van vorm is veranderd (heeft b.v. te steile flanken gekregen)  (en mogelijk is de frequentie ook veranderd) waardoor het voor bepaalde kippen dodelijk wordt. top       toc       Moraal van het verhaal:

  1. Doe het goed (met voldoende filters (of vervang de lampen)) of doe niets en laat het bij het oude.

  2. Betreft het bedrijfsruimten of scholen: Schakel dan altijd een gespecialiseerd bedrijf in en informeer eerst bij uw verzekering of de schade vergoed wordt in het geval er toch iets fout zou gaan.top       toc       April 2016: De reactie van de heer R. Sikking.

In april 2016 kreeg ik een interssante reactie op het artikel van de dode kippen van de heer Ruud Sikking (r.sikking@ziggo.nl ). Hij schreef het volgende:

 

Op http://www.news4all.org/straling#n9 staat een interessant artikel over Stetzerizers filters en dode kippen.

Volgens mijn Stetzerizer Microsurge Meter neem bij het gebruik van een Stetzerizer filter in het stopcontact de netvervuiling af, maar ik meet met mijn Gigahertz Solutions M/E Analyzer ook een toename van het LF magnetische veld in de aanvoerleiding (in de muur).

Ik vermoed dat dat komt door het compenseren van spanningsdippen met stroompieken en dat geeft extra magnetische velden. Magnetische velden gaan overal doorheen en vallen, anders dan elektrische velden, vrijwel niet af te schermen.

De oorzaak van de sterfte onder de kippen is mogelijk een gevolg van de toename van de magnetische velden.

Mijn conclusie is dat Stetzerizer filters uitsluitend bij storingsbronnen gebruikt behoren te worden, en wel zo dichtbij mogelijk bij de storingsbron. 

Website:  www.Cybertheek.nl/EMV   

 En in een vervolgmail schreef hij:

Ik heb zojuist een Stetzerizer filter open gezaagd om te kijken wat er in zit en of mijn eerdere verhaal klopt.

Hier volgt een foto van de opengemaakte meter.

  

In een Stetzerizer filter is het stopcontact direct met de stekker verbonden en hieraan is enkel een condensator van 15uF paralellel geschakeld.
Een condensator trekt of levert stroom bij spanningsveranderingen. Bij grote spanningspieken ontstaan er grote tegengestelde stroompieken.

Met een Stetzerizer kunnen daardoor  sterke magnetische velden ontstaan over de volle lengte van de aan- en/of afvoerleidingen.
Magnetische velden gaan overal doorheen en zijn, anders dan elektrische velden, moeilijk af te schermen.

Mogelijk hadden de kippen flink last van de magnetische straling. Het is een zoveelste aanwijzing om de gezondheidsrisicoï申s van EM-velden serieus te nemen.

Gebruik Stetzerizer filters uitsluitend bij storende apparatuur en wel zo dichtbij als mogelijk is bij de storingsbron.

En weer in een verdere mail schreef hij:
Zie  https://youtu.be/-M4j-YdyrVo voor een uitgebreide beschouwing van de
werking van netfilters.
Sommige mensen voelen zich ook slecht bij het gebruik van netfilters.

De beste oplossing voor het welzijn van de kippen lijkt mij LED-licht
aangesloten met een coaxkabel en bij voorkeur gevoed uit een gelijkrichter
met stabilisator.
Er is dan geen magnetisch veld. Bij aarding van de mantel is er ook geen
elektrisch veld. De kippen blijven dan kiplekker.

Met vriendelijke groet,
Ruud Sikking

 
 top       toc       Links naar websites in het Nederlands:

http://www.vitalitools.nl/  Op deze website kunt u de stetzerizer artikelen kopen en ook EMF meetapparatuur..

 www.conrad.nl  Op deze website kunt u EMF meetapparatuur kopen.

 http://www.stopumts.nl/   top       toc       Links naar websites in het Engels:

Wanneer u heeeel veeel wilt weten over elektromagnetische straling dan moet u naar  http://cutcat.com/item_images/Stetzerizer%20Presentation.ppt gaan. Deze dia presentatie is bijzonder leerzaam. Wanneer u met firefox naar die website gaat dan kunt u die power point presentatie gemakkelijk op uw PC opslaan. 

 http://www.stetzerelectric.com/  

 http://www.electricalpollution.com/   

 http://emf.mercola.com/  

 http://www.magdahavas.com/  

 http://www.naturalnews.com/EMF.html 

 

 

top       toc       Links naar websites in het Duits:

http://www.funkstrahlung.ch/ 

 http://www.der-mast-muss-weg.de/  en links op: http://www.der-mast-muss-weg.de/080links01.htm 

 http://gigaherz.ch/ 

 http://forum.gigaherz.ch/viewtopic.php?p=63300

 

 

 

Deze pagina is door Wim Vogelaar bijgewerkt op: donderdag  25 augustus  2016.     

Inhoudsopgave:

 top       toc       Wie is Wim Vogelaar?

Hier volgt informatie waardoor u een indruk kunt krijgen over wie ik ben.
Lees verder... 
top       toc       Wat is mijn motivatie voor deze website?

U zult zich mogelijk afvragen waarom ik mij zo druk maak om mensen te informeren op het gebied van gezondheid. Ik ben gepensioneerd en ik zou een heleboel andere leuke dingen kunnen doen. Waarom dan toch zoveel energie stoppen in deze website en in het te woord staan van mensen die op de informatie op mijn website reageren. 

Lees verder...

top       toc       Welke muziek vind ik mooi?

Klik hier.

Wim Vogelaar

Tel. 06-10080999

e-mail:

 mailto:wim.vogelaar@debesteweg.nl