www.news4all.org

                                            

Hoofdmenu
Wie is Wim Vogelaar?
Mijn motivatie
Laatste nieuws
Contact
3 pilaren

Mijn UVB lamp
UVB lampen
Sportprestaties en UVB
Vitamine D
77% m.k.o.k.

Natto: Info
natto-shop-inter-burgo
Natto: Zelf maken
Mijn broedstoofRauwe melk: info
Rauwe melk: verkoop
Rauwe melk: vragen

de AMAS test
Farmareuzen-sjoemelen
Gezondheidstips
KWF misleidt NL bev.
Kinkhoest vaccinatie
Mars tegen Monsanto
Mijn correspondentie
Mijn ervaring met tempeh
Straling
Immuun.
Kind en mobieltje.

Vecht voor je vrijheid
Het OVR virus
Foto's
Foto's Barneveld
Foto's Tholen


Marfan
Mazelen
Multiple sclerose
Niet-toxische tumortherapie
Power plate
Superbugs komen er aan
Verbeter geheugen
Voedingsvezels
SlaapproblemenInhoud:top       toc       Mijn Marfan pagina.

 

Wat is het 'syndroom van Marfan'?

Zie:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_Marfan  


top       toc       Was ik blij dat ze dit syndroom bij mij gevonden hadden: Absoluut niet!!!!


Ik ben absoluut niet blij dat ze het sydroom van Marfan bij mij gevonden hadden. Het heeft me helemaal niet geholpen om aan een betere gezondheid te komen. top       toc       Mijn advies aan u is: Laat nooit een stempel van de een of andere ziekte op u zetten.

 

U zult zeggen: het is toch geweldig wanneer artsen de oorzaak van je ziekte proberen op te sporen om je vervolgens dan met goede adviezen te helpen om zo goed mogelijk met je verschrikkelijke ziekte om te gaan. Ja, dat zou je denken. Maar ik zal mijn ervaringen vertellen.

Door mijn huisarts werd ik in 2001 naar de cardioloog verwezen omdat ik last had van hartritmestoornissen. De cardioloog constateerde dat mijn aorta een grotere diameter had dan normaal. Daarom stuurde hij mijn toen naar de Marfan afdeling van het Erasmus Medisch centrum in Rotterdam. Daar hebben ze onderzocht of ik het sydroom van Marfan zou kunnen hebben. In 2003 kreeg ik de uitslag: meneer vogelaar u heeft het sydroom van marfan. Toen vroeg ik: Hoe kom ik nu van al mijn ziekte problemen af. Ik had heel vaak verschrikkelijke hoofdpijnen. Antwoord: Sorry, meneer vogelaar, uw pijnen worden niet verklaard met het syndroom van Marfan. Om daar meer zicht op te krijgen dan moet u terug naar uw huisarts en die kan bepalen naar welke volgende specialist u moet gaan. Nou, toen ben ik even heel heel boos geworden. Ik kon niet geloven dat ik van 2001 tot 2003 mijn tijd verspild had aan het krijgen van een stempeltje 'het sysdroom van marfan'. Omdat ik zo boos was hebben ze een bezoek bij de neuroloog geregeld (zonder dat ik bij de huisarts was geweest). 

Op de afdeling neurologie doen ze wat verschrikkelijke testjes door met bepaalde stromen te testen hoe mijn zenuwen in mijn voeten en benen werkten.

En wat is de einduitslag dan in juni 2003: U heeft het sysndroom van marfan en ook polineuropathie. En al die hoofdpijnen van u daar hebben wij geen verklaring voor. U heeft een onbekende ziekte.


Die polyneuropathie was voor mij geen nieuws. Dat wist ik al jaren lang dat er met mijn zenuwen in mijn voeten iets fout zat. 

Dus in de periode 2001-2003 was ik bij de reguliere gezondheidszorg geen stap verder gekomen.

In dec 2004 was ik een keer zo gigantisch ziek dat ik toen aan iemand gevraagd had, breng mij maar snel naar de EHBO in het ziekenhuis in Leiden.

Daar onderzoeken ze enkele dingen, bellen vervolgens met mijn huisarts, en raden mij vervolgens aan om contact op te nemen met een psychiater. Want die kan mij leren om met de pijnen van mijn onbekende ziekte om te gaan. 

En hoe is het toen verder gegaan? Dat kunt u o.a. lezen op mijn pagina: http://www.news4all.org/mijn-motivatie 

In de periode na 2003 ben ik stap voor stap uit de ellende gekomen.


 


top       toc       Waarom dan mijn advies: 'laat geen stempeltje op je zetten van een of ander syndroom'.

 

Het stempeltje 'syndroom van Marfan' heeft me helemaal niets opgeleverd. Wanneer ik op mijn 30e levensjaar goed op de hoogte was geweest van de inhoud van websites zoals http://www.mercola.com/  en http://www.naturalnews.com/ dan had ik nooit het stempeltje 'sysndroom van Marfan' gekregen. 

Dus voordat ze u dreigen met een stempeltje van het een of andere syndroom vraag dan b.v. eerst maar even wat het niveau van uw vitamine D is. 
Hoe hoger uw vitamine D niveau hoe groter zijn uw kansen op een goede gezondheid.
Zie: http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp 

Wanneer je een onnodig stermpeltje hebt dan kan dat alleen maar vervelend voor je werken i.v.m. solliciteren, hypotheek, enz enz

Zo kon ik vanwege mijn stempeltje 'syndroom van Marfan' niet bij de bloedbank terecht. Dus moet je het zelf dan maar doen.
Zie voor meer info:  http://www.news4all.org/aderlaten#n15 

En lees ook: http://www.news4all.org/het-ovr-virus Deze pagina is door Wim Vogelaar bijgewerkt op: dinsdag 16 februari 2016.

Inhoudsopgave:

 top       toc       Wie is Wim Vogelaar?

Hier volgt informatie waardoor u een indruk kunt krijgen over wie ik ben.
Lees verder... 
top       toc       Wat is mijn motivatie voor deze website?

U zult zich mogelijk afvragen waarom ik mij zo druk maak om mensen te informeren op het gebied van gezondheid. Ik ben gepensioneerd en ik zou een heleboel andere leuke dingen kunnen doen. Waarom dan toch zoveel energie stoppen in deze website en in het te woord staan van mensen die op de informatie op mijn website reageren. 

Lees verder...

top       toc       Welke muziek vind ik mooi?

Klik hier.

Wim Vogelaar

Tel. 06-10080999

e-mail:

 mailto:wim.vogelaar@debesteweg.nl