www.news4all.org

                                            

Hoofdmenu
Wie is Wim Vogelaar?
Mijn motivatie
Laatste nieuws
Contact
3 pilaren

Mijn UVB lamp
UVB lampen
Sportprestaties en UVB
Vitamine D
77% m.k.o.k.

Natto: Info
natto-shop-inter-burgo
Natto: Zelf maken
Mijn broedstoofRauwe melk: info
Rauwe melk: verkoop
Rauwe melk: vragen

de AMAS test
Farmareuzen-sjoemelen
Gezondheidstips
KWF misleidt NL bev.
Kinkhoest vaccinatie
Mars tegen Monsanto
Mijn correspondentie
Mijn ervaring met tempeh
Straling
Immuun.
Kind en mobieltje.

Vecht voor je vrijheid
Het OVR virus
Foto's
Foto's Barneveld
Foto's Tholen


Marfan
Mazelen
Multiple sclerose
Niet-toxische tumortherapie
Power plate
Superbugs komen er aan
Verbeter geheugen
Voedingsvezels
Slaapproblementop       toc       Statines verhinderen de werking van vitamine k2.

In maart 2015 werd een rapport van een onderzoek gepubliceerd in 'Expert Review of Clinical Pharmacology'.

Klik hier voor de Engelse tekst van dat rapport of:

Klik hier voor de Nederlandse tekst (wel als taal 'Nederlands' op die pagina selecteren).

Of  klik op link : http://www.leefbewust.com/2015/nieuws/statines.html  om direct (d.w.z. zonder de noodzaak de taal:  'Nederlands' te kiezen)  de Nederlandse tekst van dit artikel te lezen.  

In dit onderzoek wordt  aangetoond dat statines precies het tegenovergestelde doen van wat zij zouden moeten doen. En dat is natuurlijk gigantisch schokkend nieuws. Want nu slikken veel mensen statines met de hoop daardoor gezonder te blijven, maar het onderzoek toont aan dat mensen alleen maar zieker worden van statines. 
En het alternatief voor statines blijkt verrassend simpel, goedkoop en doeltreffend te zijn, n.m.l. het slikken van voldoende vitamine k2. 
En de goedkoopste vorm van vitamine k2 is aanwezig in natto (klik hier). En natto bezit naast vitamine k2 nog twee hele goede dingen. Zie: http://www.news4all.org/nl-natto top       toc       Wat zijn statines?

Op pagina https://nl.wikipedia.org/wiki/Statine wordt uitgelegd wat statines zijn. Op die pagina is ook te lezen onder welke merknamen statines o.a verkocht worden:

Merknamen
top       toc       Vitamine k2 is HET grote wapen tegen o.a. aderverkalking.

Professor Cees Vermeer van de universiteit van Maastricht is DE grote deskundige op het gebied van vitamine k2.

Zie voor meer informatie over Cees Vermeer en vitamine k2 webpagina : http://www.news4all.org/nl-natto 
top       toc       Persbericht 26 maart 2007 : Vitamine K2 voor sterke botten en schone bloedvaten

Al in 2007 verscheen er een persbericht met o.a. de volgende informatie: (klik hier)

Vitamine K2 speelt een sleutelrol bij het behoud van sterke botten en gezonde bloedvaten. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Maastricht, waarvan de resultaten verschijnen in de aprilnummers van de wetenschappelijk gezaghebbende tijdschriften Blood en Osteoporosis International.

 

Dus de voordelen van vitamine K2 waren al in 2007 bekend. En wat werd daar mee gedaan door de reguliere gezondheidszorg: helemaal niets!!!!

En nu kwam er in 2015 een nieuw persbericht over vitamine k2. En dat bericht spreekt nog sterker over de voordelen van vitamine k2.top       toc       Persbericht 25 februari 2015 : Vitamine K2 herstelt elasticiteit van bloedvaten

In dit persbericht uit 2015 (klik hier) staat o.a. 


Onderzoekers van de R&D Group VitaK (100% dochter van de UM Holding) hebben het definitieve bewijs geleverd dat vitamine K2 niet alleen aderverkalking voorkomt, maar zelfs reeds verstijfde bloedvaten weer elastisch maakt. Deze doorbraak in de relatie tussen voeding en hart- en vaatziekten kwam tot stand na een groot interventie-onderzoek waarin honderden deelnemers gedurende drie jaar werden behandeld met vitamine K2 of een placebo. De studie is gepubliceerd in het gezaghebbende tijdschrift Thrombosis and Haemostasis en bevestigt voor het eerst het oorzakelijk verband tussen vitamine K2 en hart- en vaatziekten.


En nu ik deze webpagina schrijf, nu is het al oktober 2015. En wat hebben de wetenschappers (en gezondheidsspecialisten) na 2007 met het onderzoek van professor Cees Vermeer gedaan? Helemaal niets. Reguliere artsen schrijven hun patiënten nog steeds statines voor. 

Dit is een wereldwijd probleem. Wie wat artikelen over fraude in de gezondheidszorg wil lezen wil ik vragen hier en hier te klikken. (is in het Engels)

Zie ook: http://www.news4all.org/het-ovr-virus 

In het voorgaande persbericht heb ik het woordje 'voeding' benadrukt. Het is heel frappant dat we helemaal geen medicijn met vele bijwerkingen (statines) nodig hebben maar dat voeding (d.w.z. minimaal 200 microgram per dag aan vitamine k2 (zoals aanwezig in natto) voldoende is om aderverkalking te voorkomen. Klik hier. Dus al dat geld wat nu i.v.m. statines wordt besteed (artsen, de kosten van statines, en de schade veroorzaakt door statines) is weggegooid geld. Plus het afschuwelijke feit dat mensen alleen maar slechter af zijn door statines omdat statines het tegenovergestelde blijken te doen van wat zij zouden moeten doen. top       toc       Is het 'niet slikken' van statines dan DE oplossing? Nee!!!

Wanneer statines de werking van vitamine k2 in je lichaam verhinderen dan zou je kunnen denken dat wanneer je stopt met het slikken van statines dat het probleem dan opgelost is. Maar dan ben je er nog echt niet. Dat komt simpelweg omdat je bij 'normaal eten' (d.w.z. wanneer je eet zoals de meeste mensen eten) veel te weinig vitamine k2 binnen krijgt. En het is nu juist professor Cees Vermeer van de universiteit van Maastricht die aangetoond heeft dat je elke dag  minstens 200 microgram vitamine k2 moet binnenkrijgen om de gezondheidsvoordelen te krijgen die hij beschrijft. Zie voor meer info : http://www.news4all.org/nl-natto#hoeveel-k2     top       toc       Maar waarom schrijven artsen dan nog steeds statines voor?

Dat is een interessante vraag. Wanneer u persoonlijk door uw arts een statine voorgeschreven krijgt dan zou ik het hem vragen. Dan krijgt u een antwoord uit de eerste hand. En u wijst hem maar op mijn website. U zou ook uw vraag naar de 'inspectie van de gezondheidszorg' kunnen mailen. Ik heb dat gedaan op 22 september 2015. Klik hier.

Ik zal u alvast een beetje voorbereiden op het soort antwoord dat u mag verwachten. Het eten van b.v. natto is geen 'Evidence based medicine'. Dat is een erg gewichtige term 'evidence based medicine'. Dat lijkt erg mooi. De reguliere gezondheidszorg wil zeker weten of de werking van een oplossing wel echt werkt (evident is). En je zou dan denken dat dat 'echt werken' betekent dat het iets bijdraagt aan de gezondheid van de patiënt. Maar dat is puur schijn. Met dat 'echt werken' wordt alleen maar bedoeld dat het 'echt werkt' om geld in het laatje te krijgen. 

En dan zal het duidelijk zijn dat ze niet graag zouden willen aantonen dat natto : 'evident' is om aan een betere gezondheid te komen. Wanneer iedereen natto zou eten dan zouden de winsten verkregen door statines helemaal wegvallen. En niet alleen de winsten van statines zouden wegvallen maar de winsten van zoveel andere medicijnen ook omdat statines heel veel 
vervolgschades in je lichaam veroorzaken waar de reguliere zorg ook weer allerlei pilletjes voor heeft.top       toc       U zult denken: Wim nu overdrijf je toch wel wat.

Nee dat doe ik niet. Ik heb ervaring op dit gebied. In 2006 had ik een aanvraag gedaan voor aderlaten. Maar de 'inspectie van de gezondheidszorg' wees dat af omdat het geen 'evidence based medicine' was. 

Klik hier om het antwoord te lezen dat de Inspectie voor de gezondheidszorg mij stuurde. En klik hier voor info over de aanvraag.

 top       toc       Lees wat er allemaal slecht is aan statines.

Wanneer u wilt weten wat er allemaal mis is met statines

 klik dan hier voor artikelen op website : www.mercola.com 

en klik hier voor artikelen op website : www.naturalnews.com 


Deze pagina is door Wim Vogelaar bijgewerkt op: vrijdag 11 december  2015.     

Inhoudsopgave:

 top       toc       Wie is Wim Vogelaar?

Hier volgt informatie waardoor u een indruk kunt krijgen over wie ik ben.
Lees verder... 
top       toc       Wat is mijn motivatie voor deze website?

U zult zich mogelijk afvragen waarom ik mij zo druk maak om mensen te informeren op het gebied van gezondheid. Ik ben gepensioneerd en ik zou een heleboel andere leuke dingen kunnen doen. Waarom dan toch zoveel energie stoppen in deze website en in het te woord staan van mensen die op de informatie op mijn website reageren. 

Lees verder...

top       toc       Welke muziek vind ik mooi?

Klik hier.

Wim Vogelaar

Tel. 06-10080999

e-mail:

 mailto:wim.vogelaar@debesteweg.nl