Mijn motivatie voor mijn website.

Inhoud:top       toc       Wat is mijn motivatie voor deze website?

U zult zich mogelijk afvragen waarom ik mij zo druk maak om mensen te informeren op het gebied van gezondheid. Ik ben gepensioneerd en ik zou een heleboel andere leuke dingen kunnen doen. Waarom dan toch zoveel energie stoppen in deze website en in het te woord staan van mensen die op de informatie op mijn website reageren. top       toc       In juni 2003 zei mijn arts in het EMC in Rotterdam tegen mij: U heeft een onbekende ziekte.

Ik heb 33 jaar lang als programmeur in de ICT gewerkt. 
Ik ben begonnen in 1968 bij de Nederlandse Accountants Maatschappij in Rotterdam (Spaanse Polder).
Zie mijn CV op: http://www.zeg.news4all.org/cv28/  (Mijn CV loopt vanaf 1970.)

Ik kreeg ergens in 1985 gezondheidsproblemen. Dat werd daarna door de loop van de jaren steeds erger. 
In 2001 ben ik toen vanwege mijn gezondheidsproblemen gestopt met werken
In 2001 heb ik getracht om via de reguliere gezondheidszorg een oplossing te vinden voor mijn gezondheidsproblemen.
Die ontdekten dat ik het syndroom van Marfan had (klik hier). Maar meer konden ze niet doen voor mij. Ze konden geen verklaring vinden
voor mijn gezondheidsproblemen. En volgens mijn arts werden mijn problemen niet verklaard vanuit het syndroom van Marfan.
Dus naast het syndroom van Marfan zou ik dan nog een ziekte moeten hebben. 
In juni 2003 kreeg ik de uitslag in het Erasmus Medisch centrum in Rotterdam, n.m.l. dat ik een onbekende ziekte zou hebben waarbij ze me verder niet konden helpen.
Dus ja, wat doe je dan. Rustig afwachten tot je dood gaat? Of van alles en nog wat gaan proberen. 
Ik ben toen veel gaan zoeken op internet. En dankzij websites zoals www.mercola.com en www.naturalnews.com kwam ik er achter dat er nog heel wat dingen zijn te proberen waar de reguliere gezondheidszorg je niet op zal wijzen.

Via informatie op interent kwam ik er begin 2005 ook nog achter dat ik slaapapneu had. Ik heb toen een ResMed CPAP apparaat via internet in de US gekocht. Daarna ging het beter, of liever gezegd minder slecht met mijn gezondheid. Sinds 2012 kan ik weer zonder ResMed CPAP apparaat slapen en mijn huisgenoten zeggen dat ik 's nachts ook niet meer snurk. Wanneer je snurkt dan kun je slaapapneu hebben, maar dat is niet altijd het geval. In 2005, voordat ik een CPAP apparaat gebruikte toen snurkte ik volgens mijn huisgenoten vaak heel zwaar. Zie voor meer info: http://www.news4all.org/slaapproblemen#slaapapneu top       toc       Wat waren toen mijn gezondheidsklachten?


Ik had heeeeel vaak last van hoofdpijn. De ene dag voelde ik me behoorlijk goed, maar een andere dag kon ik heel ziek zijn.
Vaak werd ik 's  nachts met hoofdpijn wakker. Door het drinken van een 'Energy drink'  en het eten van wat brood met ham  zakte mijn hoofdpijn weer.

Sinds 1996 heb ik last van een lekkende anus. Ik moet daarvoor dames maandverband dragen. Klik hier om dat te zien. (Pas op: dat zijn natuurlijk heel onsmakelijke plaatjes!!!!) Een geelachtige vloeistof komt er uit mijn anus. Dat heeft niets met ontlasting te maken. Ook wanneer de ontlasting hard is dan komt toch die vloeistof uit de anus. Het zou dus van de darmwand kunnen komen of mogelijk geproduceerd door parasieten in mijn darmen. Ik heb mijn maandverband ook laten zien aan de arts in het Erasmus Medisch centrum in Rotterdam. Maar die  wist niet wat het was. En ik kreeg ook geen enkele tip zo van: u zou dit eens kunnen proberen of dat. Of u zou eens naar die specialist kunnen gaan. Nee, helemaal niets!!!!! Dus moest ik het verder zelf maar uitzoeken.  top       toc       Wat doe ik tegenwoordig nog om aan een betere gezondheid te komen?


Ik ben geabonneerd (is gratis) op websites zoals www.mercola.com en www.naturalnews.com Wanneer ik daar iets tegen kom wat me erg aanspreekt dan probeer ik het uit. In de hoop dat het veel van mijn gezondheidsproblemen zal oplossen. Maar helaas is dat meestal een teleurstelling. Veel van die 'oplossingen' (b.v. een UVB lamp) blijf ik dan wel gebruiken, gewoon omdat het erg aannemelijk is dat het wel beter voor je gezondheid is, ook al merk je er vaak niet veel van.


 


top       toc       Wat denk ik dat de oorzaak van mijn gezondheidsproblemen zijn?


Door de loop van de jaren probeer ik er steeds achter te komen  wat de oorzaak van mijn ziekte toch kan zijn.  Nu (2013) denk ik, dat de inhoud van mijn darmen gewoon niet goed is. En ik denk dat het een van de moeilijkste dingen is om de inhoud van je darmen gezond te krijgen. Probiotica slikken zult u zeggen. Dat klopt, maar niet alle probiotica helpt in alle omstandigheden.   Het hangt er van af welke parasieten er in je darmen zijn en ook hoe resistent zijn die.  Ik heb al diverse soorten probiotica geslikt in de afgelopen tijd, maar zonder veel merkbaar resultaat.
Sinds begin 2013 eet ik nu veel (zelfgemaakte) natto. Daarin zit naast veel vitamine K2 ook de bacterie: Bacillus Subtilis. Ik ben erg benieuwd of dat verbetering zal gaan geven in de loop van 2013.  In 2012 had ik een opmerkelijke ervaring met het eten van tempeh.  Dat versterkt mij in de opvatting dat mijn probleem in mijn darmen zit. Zie: http://www.news4all.org/mijn-ervaring-met-tempeh 
top       toc       Wat veroorzaakt resistentie van de slechte bacteriën in je darmen?


Door diverse oorzaken kunnen bacteriën resistent worden. Een ervan is d.m.v. kwik. En kwik zit weer in Amalgaam. Ik had in mijn mond heel wat  amalgaam zitten en ook een aantal kronen.  Op pagina http://www.ibiblio.org/amalgam/   wordt uitgelegd dat wanneer je mond op die manier gevuld is dat het dan kan zijn dat je wel 90 microgram kwik per dag binnen krijgt. Tja, en wanneer de reguliere gezondheidszorg in Nederland stug blijft volhouden dat 'Amalgaam' volkomen veilig is dan zou dat de reden wel eens kunnen zijn dat ze mijn ziekte dan maar als 'onbekend' beschouwen. 

Ter vergelijking van hoeveelheden het volgende. Op pagina http://www.news4all.org/nl-natto kunt u lezen hoeveel wonderen 200 microgram vitamine K2 kan doen in de goede richting. Is het dan verwonderlijk dat 90 microgram kwik (wat 100% gif is) je gezondheid heel erg negatief kan beïnvloeden. 
Zie ook: http://www.news4all.org/amalgaam 

 top       toc       Welke dingen heb ik zoal geprobeerd nadat de reguliere gezondheidszorg me in 2003 me verder niet wist te helpen?

Van diverse dingen die ik geprobeerd heb in de afgelopen jaren en vaak nog steeds gebruik zal ik er hier een aantal noemen.

In 2005 alles in mijn mond op enkele ondervoortanden na laten trekken. Zie: http://www.news4all.org/amalgaam 

Sinds 2006 doe ik aan aderlaten. Zie: http://www.news4all.org/aderlaten 

Sinds december 2011 gebruik ik een UVB lamp. Zie: http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp 

Sinds december 2012 eet ik glutenvrij. Zie: http://www.news4all.org/nl-gluten 

Sinds begin 2013 eet ik natto. Zie: http://www.news4all.org/nl-natto 

Sinds begin 2013 drink ik weer rauwe geitenmelk. Zie: http://www.news4all.org/melk   Ik schrijf 'weer' omdat ik enkele jaren geleden gestopt was met rauwe melk drinken omdat ik daardoor steeds meer troep in mijn maandverband kreeg. Blijkbaar kon ik daar toen niet meer tegen. Nadat ik in december 2012 glutenvrij ben gaan eten dacht ik na enkele maanden: Ik zal nog eens kijken of ik misscvhien weer tegen rauwe melk kan. En warempel, ik bleek er weer redelijk tegen te kunnen. Ik kreeg door weer het drinken van rauwe geitenmelk ergens in februari 2013 niet meer extra troep in mijn maandverband dan in de weken daarvoor. 

 top       toc       Het gaat nu beter met mijn gezondheid niet dankzij de reguliere artsen maar ondanks de reguliere artsen.

Van de reguliere artsen heb ik geen enkele hulp gehad om van mijn gezondheidsklachten af te komen. Ik heb alleen tegenwerking gehad. Toen ik in 2003 van de arts in het Erasmus Medisch centrum in Rotterdam te horen kreeg dat ik een onbekende ziekte had waarbij ze mij niet konden helpen toen moest ik het verder zelf maar uitzoeken. En dan ga je van alles uitproberen waarvan je denkt dat het mogelijk wel eens zou kunnen helpen. Maar wat kom je dan tegen:top       toc       Ik las dat amalgaam vullingen je gezondheid nadelig kunnen beïnvloeden.

Toen ik dat las op internet toen dacht ik, nou dan het spul er maar uit. Maar de arts in het Havenziekenhuis in Rotterdam zei: maar meneer uw ziekte kan echt niet door uw amalgaamvullingen veroorzaakt worden. Ook diverse tandartsen gebeld, maar niemand wilde mij helpen. Gelukkig kwam mijn vrouw toen een vriendin tegen die me het adres van een biologische tandarts kon geven. Hij heeft er toen het grootste deel uitgehaald. Maar hij zei, ik trek niet zomaar, er moet wel een reden voor zijn. Dus hij foto's nemen en wat blijkt: al mijn kiezen op 1 na kwamen in aanmerking om verwijderd te worden. Wanneer ik die bio tandarts niet had gevonden dan had ik mogelijk naar Noorwegen moeten gaan om mijn kiezen getrokken te krijgen. Zie ook: http://www.news4all.org/amalgaam    

 top       toc       Ergens in 2006 las ik dat aderlaten je gezondheid kan verbeteren.

Dus ik wilde via de bloedbank bloed gaan doneren. Maar wat bleek, ze nemen daar geen mensen aan met het syndroom van Marfan.
Wat heb ik toen gedaan? Dat kunt u lezen op: http://www.news4all.org/aderlaten#n13  Daar leest u hoe ik weer eens lekker tegengewerkt werd door de reguliere gezondheidszorg.  Maar tegenwoordig doe ik het gewoon bij mezelf. Dat is echt niet zo moeilijk. Zie: http://www.news4all.org/aderlaten#n6 


top       toc       Mijn eindconclusie: Ik ben heel erg gemotiveerd om anderen te helpen in hun zoektocht naar gezondheid.

Door alles wat ik op het gebied van gezondheid heb meegemaakt in de afgelopen jaren ben ik nu heel erg gemotiveerd om andere mensen te helpen bij het vinden van oplossingen voor hun gezondheidsproblemen en ook om hen te waarschuwen voor:
top       toc       De Bijbel zegt: Red hen, die ten onrechte met de dood worden bedreigd;

In de Bijbel staat in Spreuken 24 vers 11:  (vertaling: Het Boek)

11 ¶ Red hen, die ten onrechte met de dood worden bedreigd; zij verkeren in levensgevaar, tenzij je ingrijpt.
12 Als je zegt: "Ik kan er ook niets aan doen," zal God, die de harten ziet en de diepste beweegredenen kent, dan niet beter weten? Want God zal de mensen vergelden naar wat zij hebben gedaan.

Zie: http://www.biblegateway.com/passage/?search=Proverbs%2024:11-&version=HTB 

Zie ook mijn andere website: http://www.zbaptisten.nl/ 


Deze pagina is bijgewerkt door Wim Vogelaar op: dinsdag 8 september  2015.     

Inhoudsopgave:

 top       toc       Wie is Wim Vogelaar?

Hier volgt informatie waardoor u een indruk kunt krijgen over wie ik ben.
Lees verder... 
top       toc       Wat is mijn motivatie voor deze website?

U zult zich mogelijk afvragen waarom ik mij zo druk maak om mensen te informeren op het gebied van gezondheid. Ik ben gepensioneerd en ik zou een heleboel andere leuke dingen kunnen doen. Waarom dan toch zoveel energie stoppen in deze website en in het te woord staan van mensen die op de informatie op mijn website reageren. 

Lees verder...

top       toc       Welke muziek vind ik mooi?

Klik hier.top       toc       Op welke politieke partij stem ik?

Ik heb jarenlang op de Christen Unie gestemd. Maar in 2012 ben ik overgestapt naar een andere partij. Er is 1 punt wat voor mij heeeeel belangrijk is en er is nu nog maar 1 politieke partij in Nederland die zich juist sterk maakt voor dat punt. 
En welke politieke partij is dat dan? Lees verder...

Wim Vogelaar

Tel. 06-10080999