www.news4all.org

                                            

Hoofdmenu
Wie is Wim Vogelaar?
Mijn motivatie
Laatste nieuws
Contact
3 pilaren

Mijn UVB lamp
UVB lampen
Sportprestaties en UVB
Vitamine D
77% m.k.o.k.

Natto: Info
natto-shop-inter-burgo
Natto: Zelf maken
Mijn broedstoofRauwe melk: info
Rauwe melk: verkoop
Rauwe melk: vragen

de AMAS test
Farmareuzen-sjoemelen
Gezondheidstips
KWF misleidt NL bev.
Kinkhoest vaccinatie
Mars tegen Monsanto
Mijn correspondentie
Mijn ervaring met tempeh
Straling
Immuun.
Kind en mobieltje.

Vecht voor je vrijheid
Het OVR virus
Foto's
Foto's Barneveld
Foto's Tholen


Marfan
Mazelen
Multiple sclerose
Niet-toxische tumortherapie
Power plate
Superbugs komen er aan
Verbeter geheugen
Voedingsvezels
SlaapproblemenInhoud:
Klik hier om foto's te zien i.v.m. het folderen op de weekmarkt in Barneveld.

Klik hier om foto's te zien i.v.m. het folderen op de weekmarkt in Tholen.

 

 top       toc       Deze pagina is nog niet af. Komt u s.v.p. regelmatig terug op deze pagina.

Op dit moment werken links met 'klik hier' nog niet allemaal.

Dan nog een opmerking: Met de google chrome browser kunt u Engelse artikelen heel eenvoudig vertalen in redelijk Nederlands. Klik hier.top       toc       Eerst even enkele begrippen definiëren:

Op pagina http://nl.wikipedia.org/wiki/BMR-vaccin  staat o.a. 
BMR staat voor bof, mazelen en rodehond. Dat zijn drie besmettelijke kinderziekten.

Op pagina http://en.wikipedia.org/wiki/MMR_vaccine  staat o.a. 

The MMR vaccine is an immunization vaccine against measles, mumps, and rubella (also called German measles). It is a mixture of live attenuated viruses of the three diseases, administered via injection.

Dus wat in het Nederlands BMR heet, dat heet in het Engels: MMR.  
top       toc       Ik adviseer NIET over wel of niet vaccineren maar.......ik geef wel een advies:  een UVB lamp voor iedereen!!!

Helaas kan ik nu niet adviseren door te zeggen of u uw kinderen nu wel of niet moet laten inenten tegen de mazelen (BMR prik). Maar ik hoop dat wel over een paar jaar te kunnen doen. (Klik hier.) 

Maar wat ik u wel wil adviseren is om een UVB lamp aan te schaffen. Een UVB lamp maakt net als de zon vitamine D aan in uw lichaam. En vitamine D is mogelijk de  allerbelangrijkste stof in uw lichaam o.a. i.v.m. uw immuunsysteem. Bij mazelen gaat het over een virus, maar een hoog vitamine D niveau is ook heel erg belangrijk om u te beschermen tegen bacteriën. En wat zo mooi is, vitamine D heeft helemaal geen last van versies van virussen (strains), hij pakt ze allemaal aan.
Zie i.v.m. de bestrijding van bacteriën door vitamine D: http://www.news4all.org/EHEC-bacterie  

Op pagina http://nl.wikipedia.org/wiki/Vaccin staat o.a. 

Een vaccin is een middel dat bij een persoon (of dier) een immuunrespons opwekt zonder hem ziek te maken. 
Hierdoor is de gevaccineerde beter bestand tegen de ziekteverwekker waar het vaccin voor bedoeld is, dan zonder de behandeling.

Zo zou het moeten gaan. Maar er zijn een aantal factoren waardoor dat wel eens mis gaat bij een aantal kinderen.
Wat er in de praktijk mis blijkt te gaan is het feit dat de immuunrespons van het kind te klein is om het 'zwakke' virus van de injectie onschadelijk te maken. En ook na verloop van enkele jaren blijkt dat zogenaamde 'zwakke' inentingsvirus nog steeds aanwezig te zijn en zijn verwoestende werk in kinderen te doen, o.a. het veroorzaken van autisme. Een wetenschapper die dat aangetoond heeft is Andrew Wakefield. Klik hier voor meer info.

Op deze pagina van website www.mercola.com is o.a. het volgende te lezen:

'Now a team from the Wake Forest University School of Medicine in North Carolina are examining 275 children with regressive autism and bowel disease - and of the 82 tested so far, 70 prove positive for the measles virus. Last night the team's leader, Dr Stephen Walker, said: 'Of the handful of results we have in so far, all are vaccine strain and none are wild measles.

'This research proves that in the gastrointestinal tract of a number of children who have been diagnosed with regressive autism, there is evidence of measles virus. What it means is that the study done earlier by Dr Wakefield and published in 1998 is correct.
top       toc       Het 'zwakke' inentings-virus wordt mogelijk steeds minder zwak en dus gevaarlijker.

De sterkte van het inentingsvirus wordt bepaald door het bloed dat volwassenen doneren te onderzoeken op stoffen die de mazelen moeten bestrijden. Is de sterkte en/of de hoeveelheid van die stoffen te laag dan zijn er twee opties: 1) De mazelenprik op latere leeftijd herhalen, b.v. bij 30 jaar of 2) de mazelen-prik (BMR prik) sterker maken. Maar het is duidelijk dat het sterker maken van de mazelen-prik het risico voor het kind (veel) groter maakt. Klik hier om meer informatie daar over te lezen.  top       toc       En het is niet alleen het  (te sterke)  inentings-virus wat een risico geeft. Er zitten meer gevaarlijke stoffen in de BMR injectie.

Op deze pagina van website www.naturalnews.com wordt uitgelegd wat voor gevaarlijke stoffen er allemaal in een vaccine zitten. Zo begint die pagina met de volgende woorden: 

(NaturalNews) Have you ever wondered what's really in vaccines? According to the U.S. Centers for Disease Control's vaccine additives page, all the following ingredients are routinely used as vaccine additives:

 Pagina  http://www.vaccine-tlc.org/ is ook erg nuttig om te weten wat er allemaal aan gevaarlijke stoffen in een vaccin zitten.

top       toc       Mijn advies-1:  Voor kinderen die NIET ingeënt worden/zijn.

Wanneer u als ouders beslist om uw kind niet te laten inenten zorg dan in ieder geval dat het vitamine D niveau van uw kind behoorlijk op pijl is. Daardoor krijgt het mazelen virus zo weinig mogelijk kans om vervelende dingen te doen.top       toc       Mijn advies-2:  Voor kinderen die binnenkort ingeënt zullen gaan worden.

Wanneer u als ouders wel beslist om uw kind te laten inenten zorg dan ook dat het vitamine D niveau zo hoog mogelijk is.
Ik raad u aan de volgende twee dingen te laten onderzoeken:top       toc       Test 1: het vitamine D niveau laten bepalen.

Ik raad u dan aan om het vitamine D niveau van uw kind eerst te laten bepalen voordat uw kind een injectie krijgt. Dus enkele weken voordat uw kind de prik zal gaan krijgen. En wanneer uw huisarts daar niet aan wil meewerken (hij zegt mogelijk dat het flauwekul is) laat u het dan op eigen kosten bepalen. Ik denk daarbij aan de volgende twee mogelijkheden:

  1. Bij een alternatieve arts. Zie: www.news4all.org/mazelen#alternatieve-artsen 
  2. U kunt uw bloed of dat van uw kind ook laten onderzoeken in Utrecht. Zie website: http://www.servicelabs.nl/ Mijn vrouw en ik hebben ons bloed daar een keer op ferritine  (klik hier en hier) laten onderzoeken.  Je kunt het daar naar keuze zelfs anoniem laten onderzoeken, d.w.z. de uitslag komt niet in uw medisch dossier, dus uw artsen hebben er geen weet van.

 

Wat te doen wanneer het vitamine D niveau van uw kind lager is dan 75 nmol/liter? In dat geval zou ik uw kind NIET laten vaccineren. Eerst er achter komen waarom dat vitamine D niveau zo laag is. Dat kan o.a. de volgende oorzaken hebben. We worden tegenwoordig erg bang gemaakt voor zonlicht. Moeders houden mogelijk angstvallig hun kind veel te veel buiten het zonlicht. Het kind kan ook een glutenallergie hebben waardoor de vitamine D via het voedsel niet goed opgenomen wordt. In dat geval ben je nog meer afhankelijk van zonlicht (of een UVB lamp)  om aan een voldoende hoeveelheid vitamine D te komen.  
In december 2012 kwam ik er achter dat ik niet tegen gluten kan. En in december 2010 had ik mijn vitamine D niveau laten bepalen. Dat bleek slechts 47 nmol/liter te zijn ondanks het feit dat ik toen bijna elke dag een stuk zalm at. U kunt dat verhaal lezen op pagina http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp   

De zekerste manier om het vitamine D niveau in uw kind zo hoog mogelijk te krijgen is het gebruik van de zon of een UVB lamp.

En ook wanneer u uw kind gedurende een periode van 3 weken regelmatig in de zon (of in het licht van een UVB lamp) hebt gehouden dan zou ik voor de zekerheid toch eerst weer opnieuw het vitamine D niveau van uw kind laten bepalen alvorens u uw kind laat inenten. Beter 5 keer laten testen (5 keer 50 euro) dan een hoger risico lopen dat uw kind beschadigd wordt op een mannier zoals u kunt zien wanneer u hier klikt. top       toc       Test 2:  de ontlasting van uw kind laten onderzoeken.

Zie voor meer info: http://www.news4all.org/mazelen#onderzoek-ontlasting 

 top       toc       Mijn advies-3:  Voor kinderen die al ingeënt zijn, onlangs of 1 of meer jaren geleden.

Elk kind dat de BMR prik heeft gehad loopt de kans dat het 'zwakke' virus in de injectie toch niet zo zwak is geweest en dat dat injectie-virus daar al een aantal jaren schadelijk in uw kind bezig is.   Om de aanwezigheid van dat virus aan te tonen zal wel duur zijn en de reguliere gezondheidszorg is denk ik (onder zware druk van Big Pharma) totaal niet bereid om dat te onderzoeken. De eenvoudigste manier om dan van een eventueel nog steeds aanwezig  injectie-virus af te komen is dan om te zorgen dat het vitamine D niveau van uw kind zo hoog mogelijk is.   En dat is alleen mogelijk door middel van een UVB lamp. En of een UVB lamp dan echt gaat helpen om van dat injectievirus af te komen dat weet ik ook niet. Maar een UVB lamp ligt nu eenmaal binnen bereik van iedereen. En de waarschijnlijkheid van het werkzaam zijn van een UVB lamp is redelijk groot. Tevens is een hoog vitamine D niveau belangrijk voor heel veel dingen in het mensenlijk lichaam.top       toc       Lijst van alternatieve artsen.

Hier volgt informatie over alternatieve artsen.top       toc       Het Preventief Medisch Centrum in Rotterdam.

Mijn vrouw (overleden in 2014) en ik komen al een aantal jaren bij het PMC in Rotterdam. Wij zijn erg tevreden over het PMC. Een vitamine D test kost zo'n 50 euro. Bij het PMC doen ze ook de AMAS test die voor volwassenen erg belangrijk is (i.v.m. bepalen van kanker). Zie: http://www.news4all.org/amas  
De website van het PMC is: http://www.preventiefmedischcentrum.nl/  Zie ook: http://www.zeg.news4all.org/ag/ 
Op pagina http://www.zeg.news4all.org/bloedonderzoek/ ziet u als voorbeeld een bloeduitslag van mij die gedaan is bij het PMC.top       toc       Praktijk Bloom in Amersfoort.

Zie voor 'Praktijk Bloom' de website: http://www.praktijkbloom.nl/ 
Eigenaar van deze praktijk is mevrouw Susan Vroemen (klik hier).  
Zij beheert een website met geweldig goede informatie over gezond eten. Zie: http://www.healingfoods.nl/ 
Op de hoofdpagina van haar website kunt u zich abonneren op een gratis nieuws-email.
Het belang van een gezonde darmflora wordt door haar in haar artikelen heel goed uitgelegd. 
Net zoals bij het PMC zie ik op haar website http://www.praktijkbloom.nl/ iets staan wat ik als Christen niemand wil aanraden. Dat is n.m.l. 'bioresonantie'.
Op pagina  http://www.zeg.news4all.org/ag/  leg ik uit waarom Christenen daar geen gebruik van moeten maken. 
top       toc       Overige alternatieve artsen.

Op deze pagina staan waarschijnlijk redelijk alternatieve artsen.

Klik hier om ABNG artsen te vinden.

top       toc       Waar is vitamine D nog meer goed voor?

Vitamine D is heel belangrijk voor een goede gezondheid van mensen van alle leeftijden.

Zie in verband daarmee de volgende web-pagina's :

http://www.news4all.org/EHEC-bacterie 

http://www.news4all.org/vitamine-d 

http://www.news4all.org/vitamine-d-helpt-tegen-borstkanker 

http://www.news4all.org/vitamine-d-77-procent 

top       toc       Zonneschijn (en dus ook een UVB lamp) vermindert de kans op infecties.

Op deze pagina van website www.mercola.com staat o.a. 

New Research on How Sunshine Decreases Infections. 
A study of more than 2,000 women has found those with higher vitamin D levels showed fewer aging-related changes in their DNA, as well as lowered inflammatory responses.
top       toc       Naast vitamine D zijn er ook nog andere middelen om uw immuunsysteem sterker te maken.

Op deze pagina van website www.mercola.com  wordt het nut van vitamine D uitgelegd. Maar daarnaast kunt u onderaan op die pagina ook nog andere manieren vinden waardoor uw immuunsysteem sterker wordt. Zo staat daar o.a. 

More simple tips to boost your immune system and health are available, for free, on my Web site in a clear, concise format that is broken down for beginners, intermediate, and advanced. I encourage you to browse through this information today for information on how to stay healthy, naturally.

Ook op website http://www.healingfoods.nl/ (in het Nederlands) wordt ruim aandacht besteed over de manier waarop je je immuun-systeem kan versterken.
De eigenaar van deze website, mevrouw Susan Vroemen, geeft ook workshops waar deze materie verder wordt uitgelegd.
Zie haar agenda op: http://www.healingfoods.nl/agenda   

top       toc       Bij vitamine D hoort vitamine K2.

Zie voor een toelichting: http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp#vit-k2 

 top       toc       Bij vitamine D en vitamine k2 hoort rauwe melk (i.v.m. o.a. calcium maar ook  vitamine A).

Rauwe melk zit vol goede voedingsstoffen, o.a. calcium maar ook vitamine A wat weer nuttig is in de strijd tegen mazelen.
Zie voor meer info: http://www.news4all.org/melk 

 top       toc       Mazelenepidemie na zomer op hoogtepunt.

In het AD van maandag 22 juli 2013 is te lezen dat het hoogtepunt van de mazelen-epidemie na de zomer verwacht wordt. 

 

Waarom wordt dit na de zomer verwacht? Omdat dan het vitamine D niveau in kinderen (maar ook bij volwassenen) snel weer terug loopt doordat de intensiteit van de zon afneemt.
En dan is het zo mooi wanneer je met een UVB lamp de zomer als het ware steeds maar door kan laten gaan, het hele jaar rond.

Mijn vrouw (overleden in 2014) en ik gebruiken al een aantal jaren een UVB lamp. We staan gemiddeld slechts 1 kwartier tussen 2 UVB lampen. Als een gevolg daarvan is onze vitamine D niveau zo rond de 95 nmol/liter. Voordat we een UVB lamp gebruikten was ons niveau 45 nmol/liter. Niet echt goed dus. Vanaf 75 nmol/liter wordt het pas als  goed beschouwt. Mijn vrouw en ik nemen sinds enkele jaren geen griep-prik. En de UVB lamp blijkt ons voldoende te beschermen zodat we geen last meer hebben van griep.  Helaas is mij niet bekend of een griepvirus sterker of zwakker is dan het mazelen virus. Van het griepvirus is bekend dat er steeds weer nieuwe varianten (strains) kunnen opduiken. Van het mazelen virus weet ik niet of dat daar ook het geval is. Wat heel erg mooi is dat vitamine D helemaal geen last heeft van varianten van een virus. Hij pakt ze allemaal aan. Alleen is het resultaat afhankelijk van het type virus. Voor zover mij bekend is het HIV virus te sterk voor vitamine D.
Maar TBC blijkt juist wel redelijk bestreden te worden door vitamine D. Zie: http://www.news4all.org/EHEC-bacterie  top       toc       Nog meer info i.v.m. infectiegevaar in bepaalde tijden van het jaar.

Op deze pagina van website http://www.vitamindcouncil.org/ staat o.a. 

Going back to 1945, he discovered that influenza epidemics above 30 degrees latitude in both hemispheres occurred during the six months of least solar radiation. Outbreaks in the tropics almost always occur during the rainy season. Hope-Simpson concluded, “Latitude alone broadly determines the timing of the epidemics in the annual cycle, a relationship that suggests a rather direct effect of some component of solar radiation acting positively or negatively upon the virus, the humans host or their interaction.” That is, something may be regularly reducing our immunity every fall and winter.

Hope-Simpson RE. The role of season in the epidemiology of influenza. J Hyg. 1981.

In 2003, researchers confirmed that influenza epidemics in the tropics occur, with few exceptions, during the rainy season – when vitamin D levels should be falling.4

 

Leest u vooral de hele pagina. Erg  interessant. Met de google chrome browser kunt u Engelse artikelen heel eenvoudig vertalen in redelijk Nederlands. Klik hiertop       toc       Maar hoe kun je dan griep in de zomer krijgen, de z.g.n. zomergriep?

In de voorgaande stukjes heb ik laten zien waarom we vooral NA de zomer geinfecteerd worden met o.a. griep. En hoe zit het dan met de zomergriep? Hoe kan dat wanneer bij de meeste mensen hun vitamine D niveau het hoogste is zij toch (zomer)griep kunnen krijgen. Zie voor een antwoord het volgende stukje van het Algemeen Dagblad van donderdag 25 juli 2013:

En tegen bacteriën helpt vitamine D ook geweldig. Zie: http://www.news4all.org/EHEC-bacterie 

 top       toc       Waarom wijst de gezondheidsraad dan niet op het nut van vitamine D?

De gezondheidsraad wijst wel op het belang van vitamine D. Alleen het probleem is dat ze het maar half doen.

Op pagina  http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp#zonadvies is het advies van de gezondheidsraad te lezen. Maar in datzelfde advies maken ze mensen bang voor zonnelampen. En om mensen bang te maken voor zonnelampen (UVB lamp) dat is super gemeen. Want op http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp#zon-lamp leg ik uit dat wanneer je op 80 cm voor de UVB lamp staat dat je dan net zo veel UVB straling krijgt als wanneer je 's zomers om 12 uur in de zon staat. En omdat de gezondheidsraad deze informatie over een veilige UVB lamp niet aan het Nederlandse publiek wil doorgeven daardoor sterven er elk jaar naar schatting 7000 mensen onnodig aan kanker. Zie: http://www.news4all.org/vitamine-d-77-procent 
Het is heel duidelijk waarom de Nederlandse bevolking op het gebied van UVB lampen dom gehouden wordt. Dat gaat de reguliere gezondheidszorg te veel inkomsten schelen. Want in de reguliere gezondheidszorg gaat het alleen maar om geld en macht. Mensenlevens zijn totaal niet belangrijk.
Zie voor een verdere toelichting: http://www.news4all.org/het-ovr-virus  

Dan zult u mogelijk de volgende vraag hebben: 
Wanneer ik (of mijn kind) wat vitamine d pillen slik, dan is het toch goed? NEE!!
Zie: http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp#pillen en 
zie ook: http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp#maximaliseren en 
zie ook: http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp#geknoei en 
zie ook: http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp#celiac top       toc       Krijg meer zekerheid door ook de ontlasting van uw kind te laten onderzoeken.

Op deze pagina van website www.mercola.com wordt aangeraden om ook de ontlasting van uw kind te laten onderzoeken. Zo staat er o.a. op die pagina:

The entire process for identifying children who would be at risk for developing autism from a vaccine is described in her book, but to sum it up, in her practice she starts out by collecting a complete health history of the parents, and their gut health is assessed.

Then, within the first few days of life, the stool of the child can be analyzed to determine the state of her gut flora, followed by a urine test to check for metabolites, which can give you a picture of the state of your child's immune system.

These tests are available in most laboratories around the world and cost a very reasonable amount, about $80-100 per test -- peanuts compared to the incredible expense of treating an autistic child once the damage is done.

 
top       toc       Niet vaccineren geeft risico's maar wel vaccineren geeft dus ook (grote) risico's.

Niet vaccineren geeft risico's maar wel vaccineren geeft dus ook (grote) risico's. Wat zijn de risico's? De BMR prik tegen Bof, Mazelen en Rode hond  (in het Engels heet dat de MMR injectie) wordt in verband gebracht met o.a. autisme, diabetes type 1 en meer ziekten. 
Alleen het probleem is dat de reguliere zorg (zeg maar Big Pharma) dat ontkent. Logisch want Big Pharma wil zoveel mogelijk vaccines verkopen (kassa!!!) en die liggen er echt niet wakker van dat uw kind autistisch wordt. Mocht uw kind autistisch worden als gevolg van de BMR prik dan komt dat Big Pharma zelfs nog beter i.v.m. het verdienen aan de vervolgschade bij uw kind.top       toc       Andrew Wakefield toont verband tussen BMR prik en autisme aan.

Een zeer bekende wetenschapper die de relatie tussen de BMR prik en autisme heeft aangetoond is Andrew Wakefield.
Op wikipedia wordt hij als bedrieger weggezet, zie: http://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Wakefield Maar het is duidelijk dat die pagina door Big Pharma wordt bijgehouden. 

Op veel plaatsen op internet is het tegenovergestelde te lezen. En wie heeft dan gelijk? Ik weet uit persoonlijke ervaring dat de informatie op websites zoals www.mercola.com en  www.maturalnews.com heel wat beter helpt om aan een betere gezondheid te komen dan wat reguliere artsen je vertellen. Leest u mijn ervaringen op: http://www.news4all.org/mijn-motivatie 

En wat zeggen websites zoals zoals www.mercola.com en  www.naturalnews.com dan over Andrew Wakefield?

Klik hier om in Google de artikelen te zien die u vindt met de volgende zoekterm: wakefield site:mercola.com 

Klik hier om in Google de artikelen te zien die u vindt met de volgende zoekterm: wakefield site:naturalnews.com 

Op website http://www.cryshame.org/ kunt u lezen hoe ouders de kant van Andrew Wakefield hebben gekozen. 

 top       toc       Italiaanse rechter geeft relatie tussen BMR prik en autisme toe!!!

Op deze pagina op de website van www.mercola.com  staat o.a.

  • The Italian Health Ministry recently conceded that the MMR vaccine caused autism in a now nine-year-old boy. 

    The Bocca family has subsequently been awarded a 15-year annuity totaling 174,000 Euros (just under $220,000), plus reimbursement for court costs. The judge ruled the boy “has been damaged by irreversible complications due to vaccination (prophylaxis trivalent MMR”
  • A documented serious side effect of vaccination, including smallpox, rabies, pertussis and MMR vaccine, is encephalitis (inflammation of the brain), which can lead to permanent brain damage and also result in regressive behavior
  • Dozens of studies have confirmed the hotly contested findings of Dr. Wakefield, whose 1998 study suggested a link between the MMR vaccine, chronic bowel inflammation, and symptoms of regressive autism. This is in contrast to the many vaccine industry-sponsored studies that refuted this association, which were widely picked up by the media

 

Vertaald met google:

Het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid heeft onlangs toegegeven dat het BMR-vaccin autisme veroorzaakt in een nu negen-jarige jongen. 

De familie Bocca is vervolgens bekroond met een 15-jaar annuïteit in totaal 174.000 euro (iets minder dan $ 220.000), plus vergoeding van de proceskosten. De rechter oordeelde de jongen "is beschadigd door irreversibele complicaties door vaccinatie (profylaxe driewaardig MMR"
Een gedocumenteerde ernstige bijwerking van de vaccinatie, met inbegrip van pokken, hondsdolheid, kinkhoest en BMR-vaccin, is encefalitis (hersenontsteking), wat kan leiden tot blijvende hersenschade en ook leiden tot regressief gedrag
Tientallen studies hebben de fel omstreden bevindingen van dr. Wakefield, waarvan 1998 studie suggereerde een verband tussen de BMR-vaccin, chronische darmontsteking, en symptomen van regressief autisme bevestigd. Dit in tegenstelling tot vele vaccin industrie gesponsorde studies die deze vereniging weerlegd, die op grote schaal werden opgepikt door de media

   Klik hier om dit hele verhaal te lezen (in het Engels).

Wanneer u met de Chrome browser werkt dan kunt u Engelse pagina's  heel eenvoudig in het Nederlands vertalen. Klik hier voor download Chrome.

 

Na 174.000 euro heeft de familie Bocca dan wel gelijk gekregen maar helaas wordt hun zoon daar niet gezond van. 
Het is een verschrikkelijk drama wat deze familie meemaakt. En dat is dan onnodig veroorzaakt door de reguliere gezondheidszorg.
Maar u bent nu een gewaarschuwd man/ gewaarschuwde vrouw!!!!!

Dus denk heel diep na of u uw kind nu wel of niet laat vaccineren!!!! En realiseert u zich wel dat autisme geen wit/zwart situatie is. Zwaar autistisch is natuurlijk gemakkelijk waar te nemen. Maar in de situatie van licht autistisch is dat veel moeilijker natuurlijk. Maar uw kind is dan wel onnodig  gehandicapt!!!  

 top       toc       Een gerechtshof in de US heeft het verband tussen vaccins en autisme toegegeven.

Op deze pagina van website www.naturalnews.com staat o.a. 

(NaturalNews) Quietly and without much fanfare, the federal Vaccine Injury Compensation Program (VICP), or more accurately the congressionally-sanctioned kangaroo court whose sole purpose is to shield the vaccine industry from liability for vaccine injuries, has essentially admitted that vaccines cause autism. As reported by the Huffington Post, two more children who developed autism following routine vaccinations have been awarded millions of dollars to help pay for the lifetime of specialized care they will need to address their injuries. Vertaald met google: 

(NaturalNews) Rustig en zonder veel fanfare, de federale Vaccine Injury Compensation Program heeft (VICP), of beter gezegd de congressionally-gesanctioneerde kangaroo court wiens enige doel is om de vaccin-industrie te beschermen tegen aansprakelijkheid voor verwondingen vaccin, in wezen toe dat vaccins autisme veroorzaken . Zoals gemeld door de Huffington Post , hebben nog twee kinderen die autisme na routineinentingen ontwikkeld gegund miljoenen dollars te helpen betalen voor de levensduur van de gespecialiseerde zorg die zij nodig hebben om hun verwondingen te pakken. Het eerste geval betreft een 10-jarige jongen genaamd Ryan uit Californië die snel teruggerekend naar een autisme spectrum stoornis (ASS) na routineinentingen hij ontving tussen 2003 en 2005, en in het bijzonder de combinatie mazelen, bof en rode hond (BMR) vaccin. Voorafgaand aan het krijgen ingeënt, Ryan was een perfect gezonde jonge jongen die eigenlijk was vrij geavanceerd voor zijn leeftijd, volgens de rapporten. Maar na het krijgen van het BMR-vaccin op 19 december 2003 heeft hij vrij snel ontwikkelde een encefalopathie of ernstige ontsteking in zijn hersenen. Ryan's familie en .....

Met de google chrome browser kunt u Engelse artikelen heel eenvoudig vertalen in redelijk Nederlands. Klik hier
top       toc       Gedenk de kinderen (slachtoffers) die de vaccine industrie achter zich liet

Op deze pagina van www.tv.natural.news.com  kunt u enkele hartverscheurende video's bekijken van slachtoffers van vaccinaties.

 

 top       toc       Meer slachtoffers van vaccinatie.

Op pagina http://www.nvic.org/Vaccine-Memorial.aspx ziet u meer slachtoffers van vaccinaties.

 

De beste website die ik ken en die daar goed over informeert is: http://www.nvic.org/ 

En lees  i.v.m. de risico's van een injectie tegen de mazelen de artikelen daarover op de  website van www.mercola.com   klik hier.
top       toc       Vaccin bedrog is voorbij (artikel op WanttoKnow.nl)

Op deze pagina van website www.wanttoknow.nl  staat een interessant artikel i.v.m. de gevaren van vaccinaties.

 top       toc       De mazelenvaccinaties..? Ten aanval..!  (artikel op WanttoKnow.nl)

Op deze pagina van website www.wanttoknow.nl  staat een artikel wat begint met:

De dramatische gevolgen van het uitroeien van kinderziekten,
en waarom wij dit overal bekend moeten maken

De mazelenvaccinaties..? Ten aanval..!

Sommigen noemen het een hype, de berichtgeving over mazelen en rode hond. Wat opvalt is dat de berichtgeving altijd in lijn is met hoe het RIVM in deze discussie staat. Nooit worden de keerzijden getoond van een ver gevorderd vaccinatiebeleid. Alleen tegenstanders worden getoond wiens enige argument is dat God vaccinaties zou verbieden, waardoor het beeld wordt versterkt dat we hier alleen te doen hebben met Godsdienstige argumenten. 

.......
top       toc       Vitamine D is voor zowel jong als oud belangrijk als bescherming tegen infecties.

Op deze pagina van www.lef.org kunt u lezen hoe belangrijk een hoog vitamine D niveau ook erg belangrijk is voor ouderen die in het ziekenhuis een behandeling krijgen. Zo staat er op die pagina o.a.

Reduced vitamin D levels associated with infection in ICU patients

Friday, July 19, 2013. A study conducted by Korean researchers, published in the June 2013 issue of Neural Regeneration Research, revealed a greater risk of deficient serum levels of vitamin D in patients who had undergone treatment at a neurosurgical intensive care unit (ICU).

 

Met de google chrome browser kunt u Engelse artikelen heel eenvoudig vertalen in redelijk Nederlands. Klik hier.
aaa Met de google chrome browser kunt u Engelse artikelen heel eenvoudig vertalen in redelijk Nederlands. Klik hier


LINKs

 

 

http://www.despuitblijfteruit.nl/overige.html 

 

 

Op pagina    http://naturalnews.com/Vaccines_Get_the_Full_Story.html staat:

Here's some of what you'll find in this eye-opening report from the International Medical Council on Vaccination (www.VaccinationCouncil.org)

 

Zie artikel 'Vaccine Wars Continue' op http://www.naturalnews.com/031172_vaccines_children.html 

Zie artikel 'Vaccine Injury Compensation Program (VICP) ' op http://www.nvic.org/injury-compensation.aspx 


Deze pagina is door Wim Vogelaar bijgewerkt op:  do 15 augustus  2013.     

Inhoudsopgave:

 top       toc       Wie is Wim Vogelaar?

Hier volgt informatie waardoor u een indruk kunt krijgen over wie ik ben.
Lees verder... 
top       toc       Wat is mijn motivatie voor deze website?

U zult zich mogelijk afvragen waarom ik mij zo druk maak om mensen te informeren op het gebied van gezondheid. Ik ben gepensioneerd en ik zou een heleboel andere leuke dingen kunnen doen. Waarom dan toch zoveel energie stoppen in deze website en in het te woord staan van mensen die op de informatie op mijn website reageren. 

Lees verder...

top       toc       Welke muziek vind ik mooi?

Klik hier.

Wim Vogelaar

Tel. 06-10080999

e-mail:

 mailto:wim.vogelaar@debesteweg.nl