www.news4all.org

                                            

Hoofdmenu
Wie is Wim Vogelaar?
Mijn motivatie
Laatste nieuws
Contact
3 pilaren

Mijn UVB lamp
UVB lampen
Sportprestaties en UVB
Vitamine D
77% m.k.o.k.

Natto: Info
natto-shop-inter-burgo
Natto: Zelf maken
Mijn broedstoofRauwe melk: info
Rauwe melk: verkoop
Rauwe melk: vragen

de AMAS test
Farmareuzen-sjoemelen
Gezondheidstips
KWF misleidt NL bev.
Kinkhoest vaccinatie
Mars tegen Monsanto
Mijn correspondentie
Mijn ervaring met tempeh
Straling
Immuun.
Kind en mobieltje.

Vecht voor je vrijheid
Het OVR virus
Foto's
Foto's Barneveld
Foto's Tholen


Marfan
Mazelen
Multiple sclerose
Niet-toxische tumortherapie
Power plate
Superbugs komen er aan
Verbeter geheugen
Voedingsvezels
SlaapproblemenInhoudsopgave:


top       toc       "KWF kanker bestrijding"  misleidt de Nederlandse bevolking.

KWF kanker bestrijding doet alsof er nog geen middelen zijn tegen kanker. Maar die zijn er wel degelijk. Een van de beste middelen om je tegen kanker te beschermen en ook om daar van te herstellen is vitamine D. Maar wordt daar voldoende aandacht aan gegeven? Absoluut niet. Op pagina: http://www.news4all.org/vitamine-d-77-procent kunt u lezen hoe er in Nederland elk jaar naar schatting zo'n 7000 mensen onnodig aan kanker sterven.top       toc       Wat is het echte doel van de KWF?

Het echte doel van de KWF is om te bereiken dat alle Nederlanders zo gehersenspoeld worden dat ze gaan geloven dat er buiten de reguliere gezondheidszorg echt geen oplossingen tegen kanker zijn. En het KWF blijkt daar helaas heel succesvol in te zijn.  Dat kunt u hier lezen.  De KWF is slechts een brain wash machine om te zorgen dat de inkomsten van de reguliere gezondheidszorg enigszins veilig gesteld worden.  Uiteindelijk gaat het in de reguliere gezondheidszorg in de eerste plaats om geld en macht (klik hier) en niet om uw gezondheid. Ik zeg niet dat je slecht geholpen wordt bij de reguliere gezondheidszorg. Artsen en overig personeel doen uitermate hun best om u zo goed mogelijk te helpen. Alleen het probleem is dat ze alleen datgene doen wat door de farmaceutische industrie toegestaan is. En u begrijpt wel dat de farmaceutisch industrie niet blij wordt wanneer iedereen het nut van vitamine D ontdekt. Dat zou heel wat omzet schelen. Aandeelhouders van farmaceutische bedrijven zijn nu eenmaal alleen geÔnteresseerd in een hoog dividend. top       toc       De misleiding zoals door de KWF is een wereldwijd probleem.

De misleiding zoals die door het KWF wordt gedaan is geen specifiek Nederlands probleem. De farmaceutisch industrie probeert wereldwijd hun financiŽle belangen veilig te stellen. Websites die de problematiek zoals die in de USA zich voordoet goed beschrijven zijn o.a. www.mercola.com en www.naturalnews.com 

Zo staat er op pagina http://www.naturalnews.com/032202_vitamin_D_deficiency_disease.html  een artikel met de kop:

Betrayal of a Nation: Why U.S. health authorities are keeping you vitamin D deficient and who stands to gain.  Vertaling: 

Verraad van een volk: Waarom houden US gezondheidsinstanties jouw vitamine D niveau laag en wie heeft daar voordeel aan.top       toc       U en ik kunnen dit "verraad" stoppen. Doet u mee?

In het voorgaande artikel wordt over "verraad van een volk" gesproken. Hier in Nederland betekent het dat door zo'n  verraad er naar schatting 7000 mensen onnodig aan kanker sterven.  (Klik hier.) Wilt u dit stoppen? Zo ja, mailt u dan anderen dit artikel.top       toc       Ook kerken zouden dit "verraad" moeten stoppen.

Op deze pagina kunt u lezen hoe een vrouw met kanker schrijft: Ook wordt er veel voor mij gebeden en daardoor ben ik erg rustig.
Maar binnen kerken is ook best bekend dat je in de reguliere gezondheidszorg niet optimaal geholpen wordt. Of zijn er geen artsen binnen de kerken? Dus wanneer je als kerk alleen maar bidt dan collaboreer je als kerk met verkeerde toestanden en laat je mensen onnodig dood gaan. Zeker wanneer er in kerken ook aan gebedsgenezing gedaan wordt (zoals gebruikelijk in Pinkster- en Volle Evangelie kerken) dan komt er nog eens een  extra wrede laag daar bovenop. Zie voor meer info op dit punt: http://www.zbaptisten.nl/gebedsgenezing top       toc       Websites met veel info over o.a. vitamine D.

Zie:

http://vitamind.mercola.com/ 

http://www.naturalnews.com/vitamin_d.html 

http://www.vitamindcouncil.org/ top       toc       Maximaliseer uw vitamine D niveau met een UVB lamp.

De beste manier om een zo hoog mogelijk vitamine D niveau te krijgen is door een UVB lamp te gebruiken. Zie voor meer informatie mijn ervaring met een UVB lamp op pagina: http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp 

 top       toc       Ook in de USA worden mensen misleid.

Dit artikel  (op website: www.naturalnews.com ) begint met de volgende tekst:

(NaturalNews) It is time for the truth to be told about Susan G. Komen for the Cure. The organization is, flatly stated, engaged in fraud. Funded by drug companies and mammogram manufacturers, the organization preys upon women in order to grow its own financial power while feeding female victims into the conventional cancer industry grinder. Vertaald met google: 

(NaturalNews) Het is tijd voor de waarheid te vertellen over de Susan G. Komen for the Cure. De organisatie is, ronduit gezegd, die zich bezighouden met fraude. Gefinancierd door farmaceutische bedrijven en mammogram fabrikanten, de organisatie prooien bij de vrouwen, om zo zijn eigen financiŽle kracht te groeien tijdens het voeden van vrouwelijke slachtoffers in de conventionele kanker-industrie molen.

Zie http://en.wikipedia.org/wiki/Susan_G._Komen_for_the_Cure voor meer informatie.

En ook: http://en.wikipedia.org/wiki/Pink_ribbon 

en: http://nl.wikipedia.org/wiki/Pink_ribbon  

 Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2012-08-06.     Deze  pagina is geschreven door: Wim Vogelaar.