Immuun voor straling.

Dat is wat veel mensen graag zouden zijn/worden. De vraag is dan: 

Hoe bereik je dat je (weer) tegen straling kan? 

Ik vertel hier mijn eigen ervaring. In de loop van 2009 merkte ik dat het met mijn gezondheid heel langzaam achteruit ging. In de zomer van 2009 zat ik nog eens te zoeken op internet. Daar vond ik de term "Dirty Electricity". Ik heb toen stetzerizer filters in mijn huis geplaatst. Zie http://www.news4all.org/straling Maar na het plaatsen van die filters ontdekte ik na enkele weken dat ik een probleem had wanneer ik in ruimten kwam waar GEEN filters waren. Dat was b.v. het geval wanneer ik bij het priklab van het ziekenhuis zat te wachten tot ik aan de beurt was. Na 5 a 15 minuten voelde ik dan in mijn hoofd dat er een spanning in kwam. Een uur of zes later werd ik dan ziek en dat kon dan wel een uur of 20 aanhouden.  

Maar in november 2009 vond ik gelukkig een oplossing voor mijn gevoeligheid voor straling. De oplossing bestond uit het eten van rauwe groenten.

De volgende pagina  http://pages.prodigy.net/naturedoctor/blood.html was voor mij de eye-opener.
Ik wist al dat straling zorgt dat je rode bloedlichaampjes aan elkaar gaan zitten. Filmpjes daarover zijn op YouTube te vinden. 
Zie b.v. :  http://www.youtube.com/user/Draadloosgeweld#p/f/16/K4uz2TUcwnI  
En in voornoemd artikel staat dat "Plant Digestive Enzymes" ze los maken. Ik heb zowel geëxperimenteerd met enzym-pillen als ook met rauwe groenten (waar enzymen inzitten). Door het koken van groenten (gedurende b.v. 10 minuten) gaan de enzymen in de groente kapot.

Begin 2010 toen ik weer een keer bij het priklab in het ziekenhuis moest wachten had ik geen problemen meer. Elders had ik ook geen problemen meer.
Ik at vaak rauw een zakje nasi/bami groenten van AH. Die zijn gewassen. En andere groenten kook ik niet langer dan zo'n 2 minuten. Soms nog een minuutje langer wanneer de groente erg hard is, b.v. rode kool. Alleen ben ik na verloop van tijd gestopt met de nasi/bami groenten. In die zakjes zit veel taugé.  Ik las nogal veel negatief nieuws over soja (taugé zijn de scheuten van soja).  

Dan nog een opmerking. Ik kon altijd heel slecht tegen gekookte groenten. Ik heb nooit geweten dat ik wel tegen rauwe groenten gekund zou hebben.
Dus mogelijk dat mijn lichaam te weinig (of geen) enzymen aanmaakte om de (te veel) gekookte groenten te verwerken.

Verder vermoed ik dat hoe gezonder je eet hoe beter je immuun systeem is en je ook beter bestand bent tegen ziekten en straling.

Hier volgen een aantal sites met belangrijke informatie over gezondheid.